OBS!! Nya kurser startas upp varje månad hela året runt, efter Er förfrågan och Er intresseanmälan.
Allmänna trivselregler:  Löptikar får inte vistas i min träningshall. Är vi utomhus går det bra i de fall då resten av gruppen ger sitt medgivande. Hör av er till mig!
  Valpkurs Grund - 650 kr Valparna ska helst vara fyllda 12 veckor, men jag tar emot alla valpar från 9 veckor. Här bygger vi grunden för all inlärning med positiva och mjuka metoder. Vi aktiverar valpen på alla möjliga sätt och ger den en nyttig passivitets träning, lek-, kontakt-, kroppskontroll- och social träning.
  Valpkurs steg 2 - 750 kr En fortsättningskurs från Valp 1, där vi bygger vidare på kontakt, samarbetsvilja och kroppskontroll . Byggstenar inför tävlingslydnad för de som önskar.
  Allmänlydnadskurs - 750 kr En kurs baserad på god allmänlydnad i alla lägen och i alla situationer.  
  Allmänlydnad & Aktivering En kurs baserad på god allmänlydnad i alla lägen och i alla situationer, samt inlärning av roliga och givande trix som aktiveringsövningar.
  Tävlingslydnadskurser alla klasser En kurs för er som vill lära er mer om tävlingslydnad. Vi tittar på lydnadsmomenten i sin helhet, men tränar på små delmoment som senare ska kedjas ihop. Mycket hemläxa! 
  Rallylydnadskurser - 850 kr En kurs för er som vill lära er mer om rallylydnad. En rolig, lättsam tävlingsgren där man får hjälpa och peppa sin hund både med röst och handtecken, även på tävling. Bygger på kontakt och fritt följ.
  Rally-Mix - 850 kr En kurs där vi mixar rallylydnad, tävlingslydnad och agility. En fartfull sport som kräver god lyhördhet och koncentration, och stimulerar hunden både fysiskt såväl som mentalt.
  Trix och Trams En kurs där vi tränar kroppskontroll, cirkuskonster och hjärngymnastik. Vi lär in roliga tricks samtidigt som hunden lär sig behärska sin kropp på olika sätt. För hundar i alla åldrar.
  Kroppskontroll/balansboll - 850 kr En kurs där hunden får lära sig balansera på olika bollar för att träna upp styrka, balans, koordination och självförtroende. För hundar i alla åldrar.
  Aktiveringskurs Valp Behöver er valp aktiveras mentalt och fantasin tryter? Välkommen hit, här finns hjälpen. För valpar mellan 6-12 månader.
  Aktiveringskurs Vuxen En "prova på" kurs där vi tittar på olika typer av hundsporter, kroppskontroll- och lekfulla övningar för att aktivera hundens alla sinnen.
  Spårkurs Grunder Här tittar vi på grunderna inom personspår, både praktiskt och teoretiskt. Ett utmärkt sätt att stimulera sin hund. 1-3 ekipage åt gången.
  Spårkurs Appell En kurs för er som vill ut och tävla i personspår inom SBK. 1-3 ekipage.
  Viltspår kurs Grunder Här tittar vi på grunderna inom viltspår (blodspår), både praktiskt och teoretiskt. OBS! Endast privatlektioner/gruppträning, ej kurs.
  Special sök - som aktivering En aktiveringskurs där hundens nos står i fokus. Vi lär dem att söka och markera en viss doft, eller ett visst föremål. Passar alla hundar oavsett ålder och erfarenhet.
  Gruppträning Är ni en grupp som tränar ihop och behöver hjälp vidare med nya infallsvinklar, tipps eller råd? Kanske en uppfödare som vill erbjuda sina valpköpare träning för sin ras? Här sätter ni själva upp era mål. Låt fantasin flöda fritt.....
  Privat träning - 600 kr (vad ni vill) Vill ni hellre träna privat, med egna specifika önskemål? Boka en tid så löser vi det!
  Särskilda önskemål Har Ni särskilda önskemål? Rally Lydnad? Tjänstehundsträning? Hör av er så kan en kurs sättas ihop just för Dig/Er!